januari-februari-maart

JANUARI

Jarigen deze maand waren:

Corrie Bogaard: 9 januari 75 jaar.

Betsie: 26 januari 70 jaar.

Kees: 29 januari 73 jaar.

Door de COVID-19 regels zij er in de gezamenlijke ruimte het 'Bastion' weinig activiteiten geweest. De laatste activiteit was in november toen Ank voor alle medebewoners goulash had gemaakt die we aan feestelijk gedekte tafels hebben gegeten. Het was een bijzonder gezellige avond met napraten en koffie.

FEBRUARI

Ook voor februari 2022 een korte update:

Er waren geen jarigen deze maand.

Op 8 februari heeft Janny samen met Ria, die voor de horeca zorgde, een powerpoint presentatie verzorgd met een fantasieverhaal over het leven van Jan van Arkel met foto's en filmpjes en na de pauze een fotopresentatie van de dorpen en de natuur in de Alblasserwaard.

Ook zijn de wekelijkse koffieuurtjes op vrijdag weer begonnen en konden we weer naar het happy hour op de laatste vrijdag van de maand. Het zijn de reguliere bijeenkomsten die gehouden worden in het Bastion.






MAART 2022

Jarige:

Han wordt op 21 maart 75 jaar.

De wekelijkse koffieuurtjes in het Bastion, op vrijdagmorgen tussen 10 en 11 uur, zijn weer begonnen. Bewoners en aspirantbewoners zijn van harte welkom.

Op 25 maart is het happy hour van 16 tot 18 uur in het Bastion, ook dan zijn naast de bewoners de aspirantbewoners natuurlijk welkom. Hapjes en drankjes worden verzorgd door twee bewoners 'van dienst'. Dat wisselt maandelijks. Degenen die geen dienst kunnen doen zorgen zelf voor vervanging. De bewonerspot stelt voor de hapjes en drankjes 20 euro beschikbaar. Voor de hapjes en drankjes wordt van een ieder een kleine vergoeding gevraagd.

15 maart hebben Janny en Ria een quizavond georganiseerd, zoals vanouds was het weer gezellig. Na de koffie met koek werd aan iedereen de vragenlijst met multiple choice vragen uitgereikt. Bij het geven van de goede antwoorden door de organisatoren ontstond er verwarring over twee vragen over de Gorcumse bruggen. Dat zijn er nogal wat, met een lach en wat hilarische opmerkingen werd de verwarring 'weggewerkt'.

Vanaf het begin van april komt het maandbulletin ook op de website. Tussentijdse gebeurtenissen worden hierin bijgewerkt.